“Жирні плями фестивалю”: бруківку у Тернополі відмивають ретельно

Днями на Театральній площі Тернополя відбувся фестиваль їжі та культури «Тернопільська брама». Впродовж чотирьох днів туристи із різних куточків України та з-за кордону куштували автентичні галицькі та закарпатські страви, дізнатися рецепти їхнього приготування.  Родзинкою свята став гастрономічний рекорд – тисяча літрів закарпатського бограча, яку приготували під відкритим небом у величезному казані.

Гості та учасники заходу роз’їхалися, а от наслідки від їхнього відпочинку залишилися. Якщо пляшки, використаний пластиковий посуд і довжелезний дерев’яний стіл прибрали наступного дня після завершення фестивалю, то бруківку відчищають досі. Миють бетонне покриття на Театральній площі міста ретельно, з хімзасобами і піною.

Фото: Тернопільські плітки, Roman Kurovskyi

Попередня стаття

Десятки мертвих лелек: тернополяни активно обговорюють світлину у соцмережі

Наступна стаття

На Шумщині селяни звинувачують агрофірму у масовому отруєнні бджіл

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.