Італійський співак виконав пісню Скрябіна “Мам” (Відео)

Італійський артист Alfonso Oliver виконав пісню легендарного українського співака Скрябіна “Мам”. Пісня зазвучала італійською мовою. Як відзначили слухачі, виконання чуттєвє, вони вдячні, що музика і творчіть Скрябіна “живе” попри все.

Спасибі Альфонсо, за таке ніжне виконання цієї пісні! Я бачу як сім’ї Андрійка це приємно, і я радий що Андрюша серед нас і не тільки в Україні. Ця велика людина зміг зв’язати і навчити хорошому стільки різних людей. Спасибі Андрюша …, – написав IGOR DIV.

Довідка: “Мам” – пісня з аудіоальбому «Радіо Любов» українського гурту Скрябін у виконанні Андрія Кузьменка (Кузьми Скрябіна), що вийшла навесні 2012 року. За словами Кузьми, була придумана під час того як він потрапив в густий туман, у свої 43 роки захотів до мами. Вперше була представлена в передачі “Бережися автомобіля. Після виходу стала однією з найпопулярніших пісень гурту, виконувалась практично на кожному концерті.

Андрі́й Ві́кторович Кузьменко — культовий український співак, композитор, поет, письменник, телеведучий, продюсер, актор. Лідер гурту «Скрябін».  Загинув у ДТП 2 лютого 2015 року.

Попередня стаття

Поблизу Тернополя смертельна ДТП: дві людини загинули, ще троє постраждали

Наступна стаття

Колеса під землею. У Тернополі автівка провалилась під асфальт (Наживо)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.