На Тернопільщині заступника міського голови затримали на хабарі

На Тернопільщині заступника міського голови затримали на отриманні 800 доларів США хабара. Затримали підозрюваного на гарячому.

Посадовець, знаючи про бажання підприємця встановити біллборди на території міста, запропонував допомгу. За надання виконавчим комітетом міської ради дозволу підприємцю на розміщення 8 біллбордів чиновник вимагав від нього 800 доларів США. До справи в якості посередника в отриманні хабара вирішив залучити їх спільного знайомого.

Частину обумовленої суми заступник міського голови отримав від посередника у квітні цього року, при одержанні решти – 600 доларів США був затриманий правоохоронцями.

Посадовцю органу місцевого самоврядування повідомлено про підозру за ч.3 ст.368 КК України (одержання службовою особою неправомірної вигоди для себе за вчинення в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду будь-якої дії з використанням службового становища, поєднане із вимаганням). Також повідомлено про підозру посереднику у скоєнні злочину. Вирішується питання про обрання їм обом міри запобіжного заходу, – повідомили у прес-службі прокуратури Тернопільської області.

Попередня стаття

“Змінимо правила гри”, – співак Святослав Вакарчук йде в політику (Відео)

Наступна стаття

На Підгаєччині чоловік через сімейну сварку пішов з дому і пропав

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.