Тернопільські студенти вишили обереги для військових (Наживо)

У парку ім. Т.Шевченка – форум закладів профтехосвіти. Учасники форуму представляють свої навчальні заклади у профорієнтації, знайомлять присутніх зі спеціальностями, які вивчають учні. Відбуваються різні майстер – класи, конкурси.

О 13 годині розпочнеться концерт «Вишивана Україна» під час, якого військовим передадуть вишиті сорочки, рушники та обереги, які виготовляли вчителі та діти.

Як це відбуватиметься дивіться в ефірі Першого інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР». Онлайн-трансляцію можна побачити на сайті mediator.te.ua та на сторінці МедіаТОР в Фейсбук.

Попередня стаття

Скелет людини, знайдений у парку “Топільче”, належить зниклому тернополянину

Наступна стаття

На Кременеччині стіна насмерть придавила чоловіка

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.