Голова Тернопільської ОДА написав заяву на звільнення (Відео)

На своїй сторінці у Фейсбук Степан Барна опублікував відео, у якому розповів, що вчора зустрівся з Петром Порошенком і , як і багато людей, які разом розбудовували державу, написав заяву на звільнення відповідно до закону України про місцеві державні адміністрації.

– Для мене важливий перехідний період. Ті напрацювання, які ми зробили з Петром Порошенком і Володимиром Гройсманом дали можливість області розвиватись. У 2014 році ми стартували з 1 мільярда 100 мільйонів гривень, а вже в 2018 році дійшли до показника майже 4 мільярдів гривень. Цей рік закінчимо з 5 мільярдами. Це говорить проте, що ми маємо умови для розвитку області та України, – сказав Степан Барна .

А ще заявив про готовність допомогти своєму наступнику.

– Інавгурація Володимира Зеленського дає йому квоту довіри у реалізації державної політики, в тому числі в Тернопільської області. Маю надію, що новообраний президент швидко організує процес призначення голів ОДА. В цей час беру на себе зобов’язання максимально допомагати новопризначеному голові у питання розвитку області. Цей період важливий, аби не зупинити розпочаті реформи: медицини освіти. Тому призначити нового голову ОДА надзвичайно важливо, бо незабаром жнива, реформа медицина, навчальний рік і опалювальний сезон.

Голова Тернопільської ОДА написав заяву на звільнення

Голова Тернопільської ОДА написав заяву на звільнення

Опубліковано МедіаТОР Субота, 18 травня 2019 р.

Попередня стаття

Тротуаром, поблизу Тернопільського ставу, їхала легківка. Порушника встановили  (Відео)

Наступна стаття

На Чортківщині блискавка влучила у будинок: травмовано 6 людей, 5 з них – діти (Оновлено)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.