Тротуаром, поблизу Тернопільського ставу, їхала легківка. Порушника встановили  (Відео)

Відео у групі Тернопільські плітки опублікував Олег Різник.  Кадри викликали обурливі коментарі в спільноті. На відео видно, як водій темної іномарки на чималій швидкості їхав тротуаром. Машина виїхала на пішохідну зону поблизу Надставної церкви і проїхала аж до зупинки громадського транспорту біля готелю «Галичина».

У прес-службі патрульної поліції кажуть, що особу водія іномарки вже встановили, проте ще не знайшли.  Чоловік раніше притягувався до адмінвідповідальності за проїзд на заборонений сигнал світлофора. 425 гривень штрафу сплатив. За сьогоднішню витівку йому світить кілька протоколів та штрафів. Якщо доведуть, що такі ралі могли загрожувати пішоходам, «жартівника» на рік позбавлять посвідчення водія.

Тротуаром, поблизу Тернопільського ставу, їхала легківка

Тротуаром, поблизу Тернопільського ставу, їхала легківкавідео: Олег Різник

Опубліковано МедіаТОР Субота, 18 травня 2019 р.

Попередня стаття

«Сто років, не менше», – тернополяни про шлях до європейського життя (Відео)

Наступна стаття

Голова Тернопільської ОДА написав заяву на звільнення (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.