Допомоги жителів Тернопільщини потребує маленька Аделінка Пигина

Допомоги жителів Тернопільщини потребує маленька Аделінка Пигина. На курс реабілітаціі і лікування потрібно зібрати близько 14 тисяч гривень.

У дівчинки  боротьба за життя розпочалася з самого народження. Одразу після появи на світ у неї зафіксували тотальну лейкомаляцію речовини головного мозку, вентрикулодилятацію 2-3ст. ( Внутрішняя гідроцефалія). Гідронефроз правої нирки, гепатомегалію, гіпоксично-ішемічне ураження ЦНС, стан після важкої інтранатальної асфіксії під час пологів, набряк головного мозку, судомний та гіпертензійно-гідроцефальний синдроми.

Спеціальні дослідження, які проводилися 21 березня цього року під час сну дитини, показали: помірні дифузні зміни активності головного мозку по типу дезорганізація і сповільнення основних коркових ритмів. На цьому фоні фіксується регіональна епілептиформна активність, чіткіше в тім’яно-центральних і потилочних відділах з акцентом вліво.

На сьогодні дитині встановлено основний діагноз: прогресуюче захворювання нервової системи, прогресуюча гідроцефалія і спастичний тетрапарез. Епілепсія.

Щоразу Аделінка проходить курси реабілітації і лікування, на які потрібні кошти. Стан дівчинки можна полегшити, тому не будьмо байдужими. Хто має змогу допомогти – допоможіть. Зібрати потрібно 13 тисяч 680 гривен.

Реквізити:

ЄДРПОУ 42313667, МФО 320649, Р/Р 26007052698347 а ПАТ КБ “Приватбанк”. Призначення платежу – благодійна безповоротна допомога №38/08

 

Попередня стаття

У Теребовлі перекрили дорогу в двох напрямках. Вимагають не закривати сільську школу

Наступна стаття

Олег Винник виступить у Тернополі з новою концертною програмою «Роксолана»

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.