Відома директорка школи худне заради учня (Відео)

Неординарна директорка загально-освітньої школи І-ІІІ ступенів смт Гусятинна, що на Тернопільщині, не припиняє дивувати своїми вчинками ні рідних, ні знайомих. Олександра Демкура вже давно відома багатьом жителям краю своїми методами виховання школярів, умінням зацікавити та передати знання так, щоб діти із захватом сприймали все почуте та побачене. Цього разу знана жінка взялася допомогти учневі покращити фізичне здоров’я.

“Скоро літо. А в житті повернуло на осінь і турбота про здоров’я на першому місці. Це дві причини, які стали стимулом для мене запропонувати вже вдруге своєму учневі Богдану парі на швидше похудання. Вдячна йому, що не відмовив мені і став для мене не суперником, а напарником. Удвох легше і цікавіше. І як же я була приємно здивована, коли на моє запитання, щоб він хотів у разі виграшу, я почула :” Нічого. Я просто хочу похудати для здоров’я”. Молодець. Горджуся тобою. І я цього хочу. Разом ми це зробимо. Завтра контрольне зважування. Побажайте нам успіху”, – зазначає Олександра Демкура. 

Опубліковано Олександрою Демкурою Вівторок, 21 травня 2019 р.

Попередня стаття

Захисники вдома. У Тернополі емоційно зустрічали військовослужбовців (Відео)

Наступна стаття

Маленьку тернополянку, яку залишили у “Вікні життя”, “охрестили”. Тепер вона – Марія Бандера

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.