На Гаївському перехресті у Тернополі повторно встановили висотні обмежувачі руху

Щоб зупинити проїзд великогабаритним та важковаговим транспортом, на Гаївському перехресті у Тернополі повторно встановили висотні обмежувачі руху. 

Водії внтажівок та фур не дотримуються правил дорожнього руху та не зважають на дорожні знаки, які вказують на заборону проїзду через аварійний Гаївський міст великогабаритним транспортом. Нещодавно там були влаштовані габаритні ворота. Проте, це не зупинило водіїв-порушників і вони продовжували рух, пошкодивши висотні обмежувачі.

У зв’язку з цим, на засіданні виконавчого комітету Тернопільської міської ради було прийняте рішення про повторне встановлення габаритних обмежувачів руху, висотою 2, 5 м.. Водіїв великогабаритного транспорту, які нехтуватимуть дорожніми знаками та намагатимуться проїхати Гаївським мостом, відділ технічного нагляду фіксуватиме та подавати на них заяву у правоохоронні органи, – повідомляє Тернопіль житлово-комунальний.

Нагадаємо, з 1 травня у Тернополі розпочалися роботи з часткового демонтажу аварійного Гаївського мосту, у зв’язку з чим тут були змінені правила дорожнього руху. Зокрема, рух на існуючій ділянці шляхопроводу у напрямку вулиць Об´їзна-Протасевича дозволеней виключно легкового автотранспорту в режимі двохстороннього руху відповідно до затвердженої схеми організації дорожнього руху, а з метою недопущення руху великогабаритного транспорту через міст, тут встановлюються висотні обмежувачі руху.

Також, зі сторони вулиці Гайової (на роздоріжжі у напрямку до села Великі Гаї) облаштоване кругове перехрестя для тимчасового кругового руху автомобілів, а об’їзд великогабаритних транспортних засобів проходить неподалік ТРЦ «Подоляни» через Львівську трасу, а також вулицями Микулинецькою та Гайовою.

Попередня стаття

Проїзд у тернопільських тролейбусах повинен становити 4 гривні – ухвала суду

Наступна стаття

Радянську авіабомбу, знайдену будівельниками у центрі Тернополя, вивезли для знешкодження

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.