Вбивць тернопільської таксистки Євгенії Кордупель ув’язнили на 13 і 15 років

Обвинувачені у вбивстві таксистки засуджені до 15 та 13 років позбавлення волі. Таке рішення прийняв Тернопільський міськрайонний суд.

Нагадаємо, 25 грудня 2015 року у м. Підволочиськ було вбито таксистку Євгенію Кордупель. Підозрюваних у злочині – 16-річного Олександра Дехтяра та 19-річного Петра Лукача затримали через чотири дні.

Зазначимо, у день злочину правоохоронці встигли поспілкуватися з Євгенією, коли вона прийшла до тями після операції в лікарні. Їй важко було говорити, але вона встигла сказати, що везла трьох п’яних чоловіків. Коли ж прийшлося до розрахунку за проїзд, Євгенія отримала ножове поранення в шию. Від нападників їй дивом вдалося вирватися. Закривавлену таксистку помітили жителі Підволочиська, які й викликали швидку. Жінку прооперували в місцевій лікарні, а наступного дня вона померла. Відомо також, що з машини нападники викрали відеореєстратор. Це була фатальна «вільна посадка» – таксі не викликали через диспетчера.

Судовий розгляд кримінальної справи тривав з липня 2015 року по сьогоднішній день. Погодившись з позицією прокурора, суд призначив винним у скоєнні навмисного вбивства по 13 років позбавлення волі та 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Попередня стаття

Петиція за відставку В.Зеленського необхідну кількість голосів зібрала за добу

Наступна стаття

Рослинництво зсередини: на тернопільських наукових пікніках показали як ростуть злаки (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.