Тернополян зaпрошують нa прощу до Зaрвaниці

Затверджено програму загальнонаціональної прощі до Марійського духовного центру «Зарваниця» на Тернопільщині. Захід відбудеться 13-14 липня.

Про це повідомили  у Тернопільсько-Зборівській архиєпархії УГКЦ, пише ZIK.

Цьогоріч паломництво приурочили 30-літтю виходу Української греко-католицької церкви з підпілля й уже традиційно – молитві за мир в Україні.

«Молитися з десятками тисяч паломників прибуде Блаженніший Святослав, глава УГКЦ», – йдеться у повідомленні.

Як зазначають в архиєпархії, з Тернополя до Зарваниці вирушить піша хода, чисельністю у понад тисячу осіб, до якої кожен може долучитися.

Збір паломників відбудеться вранці в п’ятницю, 12 липня, поблизу архикатедрального собору Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці в Тернополі.

«О 8:30 колона прочан розпочне свою ходу, її супроводжуватиме поліція та медичні працівники. Усі паломники будуть забезпечені харчуванням та місцями для ночівлі в селі Струсів», – зазначили в архиєпархії.

Патріарх Святослав зустрінеться з молоддю у Зарваниці о 16:00 13 липня.

Також серед запланованих заходів – багатотисячний похід зі свічками та спільна молитва про мир і заступництво для українського народу.

Попередня стаття

У Тернополі встановлять пам’ятник захиснику від епідемій і чуми

Наступна стаття

На тернопільському стадіоні борються за перемогу “Нива” та “Минай” (Наживо)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.