На Борщівщині цистерна зі скрапленим газом злетіла у кювет

7 травня о 04:50 на автодорозі Т-20-02 «Тернопіль – Скалат – Жванець» поблизу с. Ланівці Борщівського району перекинулася цистерна зі скрапленим газом. За попередньою інформацією, водій напівпричепу DAF не впорався з керуванням та з’їхав злетів у кювет. Проїжджу частину дороги, де трапилася ДТП, перекрили. Явних ознак витоку газу із цистерни немає.

Водія транспортного засобу з травмами різного ступеня важкості шпиталізовано до Борщівської центральної районної клінічної лікарні.

З метою забезпечення пожежної безпеки, до місця події направлено черговий караул 8-ї ДПРЧ та мобільну оперативну групу Борщівського районного відділу Управління ДСНС України у Тернопільській області.

Попередня стаття

Під ОДА пікет. Люди хочуть приватизувати землю під своїми гаражами (Наживо)

Наступна стаття

На Теребовлянщині жителя села Мшанець насмерть привалило силосною сумішшю

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.