У парку Нацвідродження звели шостий поверх «Вуличної академії» (Фото)

У парку Національного відродження триває будівництво соціально-спортивного центру «Вулична академія». Фото забудови на електронну скриньку МедіаТОРа надіслав пан Юрій.

–  Будівництво триває активно. І схоже це ще не кінець. І точно безповоротній процес, – написав чоловік на пошту МедіаТОРа.

Нагадаємо, історія з забудовою парку Нацвідродження триває вже декілька років. Ще у 2014 там хотіли звести екоготель із закладом громадського харчування. Почати будівництво не дозволила громадськість. Вже через два роки, у 2016, з’явились документи на будівництво соціально-спортивного центру «Вулична академія». Та на акції протесту знову вийшли громадські активісти. Сутички тривали кілька місяців. Врешті будівництво відновили, а активісти подалися до суду.

 

Попередня стаття

У Тернополі на вулиці Глиняна горить одноповерхова будівля (Відео)

Наступна стаття

Відпочинкового комплексу на набережній Тернопільського ставу не будуватимуть

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.