Через дощі та зливи у Заліщицькому районі виникли проблеми з водопостачанням (Фото)

У Заліщицькому районі вчорашня негода наробила чимало шкоди. Сильні дощі та зливи спричинили утворення великого потоку води, який руйнував все на своєму шляху. Постраждали будинки, садовина і городина. Намула і бруд потрапили у криниці, виникли проблеми з водопостачанням.

Станом на 5 червня водопостачання вже відновили, проведено гіперхлорування. Попри це, деякий час з кранів ще тектиме брудна вода, адже намула потрапила в систему водопостачання, – повідомив Адам Хом’як на сторінці КП “Заліщицький Водоканал”.

Нагадаємо, через негоду на Тернопільщині затоплені десятки будинків і гектари угідь. Постраждали Заліщицький, Монастириський і Бучацький райони.

Попередня стаття

Тернополянин врятував дружину і шукає однодумців, аби допомагати іншим (Відео)

Наступна стаття

На Тернопільщині зростає кількість квартирних крадіжок. Як вберегтися

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.