Людям з інвалідністю збирають кошти на реабілітаційний центр (НАЖИВО)

У Кременці хочуть збудувати реабілітаційний центр для людей з інвалідністю. ГО “Товариство батьків дітей з інвалідністю “Зоря надії” обслуговує близько сотні дітей з інвалідністю: надає гуманітарну допомогу у вигляді спеціальних колясок, одягу, взуття, памперси тощо.

Нині не вистачає приміщення. Частину коштів на будівництво потрібно зібрати, частину профінансує Польща та Білорусь.

У прямому ефірі Першого інтернет-телебачення Тернопільщини МедіаТОР про спорудження реабілітаційного центру говоритимуть НАЖИВО.

Долучитись до ініціативи може кожен!

ГО “Товариство батьків дітей-інвалідів та їх друзів “Зоря надії” 47003, Україна, м.Кременець, Тернопільська обл., ЄРДПОУ 40154708 Р/р “26006055129993 в Тернопільській філії ПАТ “Приватбанк” МФО 338783

Попередня стаття

Через негоду на Тернопільщині затоплені десятки будинків і гектари угідь (Відео/Фото)

Наступна стаття

За наклеп на сусідку чортківчанин сплатить штраф

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.