Небайдужі збирають кошти для пораненого бійця з Теребовлянщини

На Сході України під час бойових дій був поранений житель с.Налужжя Теребовлянського району Леонід Павельчук, позивний САІД, – написала у Фейсбук односельчанка чоловіка Оксана Бенько. Жінка зазначила, що Леонід з перших днів війни пішов добровольцем разом із іншими військовими на передову. Зараз же військовий та його родина потребують допомоги небайдужих.

“Звертаюся до всіх небайдужих людей, тому що ніхто не знає чиї двері будуть наступні в котрі постукає біда. Вночі 07.06.2019 року в зоні бойових дій був поранений наш земляк житель с.Налужжя, Теребовлянського району ПАВЕЛЬЧУК ЛЕОНІД ОЛЕКСІЙОВИЧ, позивний (САІД). Леонід з перших днів війни добровольцем разом із іншими військовими на передовій беріг нас з вами. Прошу всіх добрих людей допомогти сім”ї.”, – написала жінка.

Приват Банк

рахунок:  4149 4978 5159 9599
одержувач – Сорокопуд Світлана Олексіївна (рідна сестра)
контактний тел. 097-233-24-00

Попередня стаття

Відбір на Євро-2020: Україна перемогла Сербію із рахунком 5:0 (Відео)

Наступна стаття

Молодь Тернопільщини запрошують на турнір з пляжного волейболу

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.