Директора одного з тернопільських коледжів затримали на хабарі

Директора одного з коледжів Тернополя затримали на хабарі. Посадовця взяли на гарячому, під час отримання 300 євро неправомірної вигоди.
Співробітники слідчого управління ГУНП в Тернопільській області спільно з оперативниками УЗЕ та під процесуальним керівництвом Тернопільської місцевої прокуратури задокументували факт отримання неправомірної вигоди керівником одного з районних навчальних закладів. За понад 8 тисяч гривень посадовець обіцяв вирішити питання щодо успішного закінчення навчання на право керування транспортним засобом та сприяння у складанні іспиту у сервісному центрі для отримання посвідчення водія.
Щодо підозрюваного розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 368 ККУ. Триває досудове розслідування.
Попередня стаття

У Тернополі розшукують квартирного злодія (Відео)

Наступна стаття

У Тернополі на трьох вулицях частково обмежать рух транспорту

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.