На тернопільському пляжі чергуватимуть рятувальники

У Тернополі на пляжі «Циганка» офіційно розпочався літній купальний сезон, який триватиме до 1 вересня 2019 року. Для забезпечення охорони життя людей на пляжі функціонуватиме рятувальний пост ІІІ категорії з чергуванням матросів-рятувальників згідно з графіком:   

понеділок – субота з 11.00 год. до 21.00 год.;

неділя – з 09.00 год. до 21.00 год.

Перед відкриттям пляжного сезону проведенено санітарну підготовку території пляжу «Циганка», обстежено дна ставу, вилучено небезпечні сторонні предмети та забезпечено роботу санвузла.

До слова, незабаром на території пляжу «Циганка» розпочнуть працювати чотири нових катамарани, закуплені у цьому році, а також дитячі атракціони.

 

Попередня стаття

Одну з тернопільських вулиць названо іменем відомого армреслера Андрія Пушкаря

Наступна стаття

Степан Барна звітує про чотири роки на посаді голови облдержадміністрації (НАЖИВО)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.