За незаконну вирубку дерев у «Дністровському каньйоні» двом чоловікам загрожує ув’язнення

На Тернопіщьні за незаконну порубку дерев судитимуть двох жителів Бучацького району. Чоловіки зрубали дерева на території парку «Дністровський каньйон». 

Встановлено, що двоє жителів Бучацького району у травні 2019 р. здійснили незаконну порубку дерев на території національного природного парку “Дністровський каньйон». Діями зловмисників заподіяно державі збитків на суму понад 13 тис грн. Обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо підозрюваних вже скеровано до суду.

Санкція статті, яку інкримінують чоловікам, передбачає покарання у виді штрафу від тисячі п’ятисот до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від трьох до п’яти років, або позбавленням волі на той самий строк. Прес-служба прокуратури Тернопільської області.

Попередня стаття

У тернопільській аптеці жінка викрала понад 8 тисяч гривень (Відео)

Наступна стаття

Жителям Королівки Заліщицького району заборонили вживати воду з місцевого водопроводу

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.