Тернопільські газони стриже диво-тракторець (Відео)

Перехожі дивуються, комунальники радіють: у Тернополі газони приводить до ладу чудо-тракторець. Працівники служби кажуть, завдяки такій техніці за той самий час вдається охопити площу у чотири рази більшу, ніж газонокосаркою чи бензокосою. Зізнаються, під час косіння трави виникають певні труднощі  – в основному через нерівнощі поверхні. Та заголом, задоволені. Поки що тракторець, назва якого “Вікінг”, проходить випробування на витривалість.

Перехожі такому транспорту дивуються. Підходять, розпитують. Кажуть, що бачать таке чудо техніки вперше , – розповідають комунальники.

Попередня стаття

На Бучаччині люди врятували маленьких лелеченят

Наступна стаття

Тернополянин сплатить штраф, бо забруднив дорогу на проспекті Злуки

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.