Тернополянин сплатить штраф, бо забруднив дорогу на проспекті Злуки

У Тернополі чоловік сплатить штраф за порушення Правил благоустрою обласного центру. Забруднив дорогу.

13 червня тернополянин перебував автівкою на будмайданчику, де була грунтова дорога. Відтак, на колеса транспорту “причепилося” болото, яке згодом потрапило на асфальт. Момент забруднення проїжджої частини дороги на проспекті Злуки помітили патрульні. На керманича інспектори склали адміністративний протокол за ст.152 КУпАП.

Зазначимо, у Тернополі, згідно з Правилами благоустрою, вивезення автотранспортом грунту із будівельного майданчика заборонено. За порушення цих норм законодавством передбачено адміністративне стягнення у виді накладення штрафу. Управління муніципальної інспекції Тернопільської міської ради.

Попередня стаття

Тернопільські газони стриже диво-тракторець (Відео)

Наступна стаття

Поки батько купував товар, малолітній син викрав навушники (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.