Біля Тернопільського ставу некерований автомобіль протаранив кіоск на зупинці (Відео)

Біля Тернопільського ставу трапилася дорожньо-транспортна пригода. Припаркований на підйомі автомобіль у якусь мить рушив і покотився дорогою вниз. Неконтрольований транспорт протаранив кіоск на зупинці і лише після цього зупинився. У салоні водіія не було. За словами очевидців, власник знаходився у ресторані поруч стоянки. В аварії ніхто не постраждав. Відео ДТП біля “Маяка” у мережі опублікував Тролеслав Порохоботько.

“У припаркованого автомобіля послабилось гальмо стоянки і він самостійно помандрував через кільце і зупинила його нова будівля на автобусній зупинці. Наче ніхто не постраждав. Ручник легенько затягнули, диски вистигли, звузились на пару мікрон і цього достатньо було, щоб машина покотилась.”, – написав чоловік.

Попередня стаття

На Лановеччині рятувальники витягували корову з намулу (Фото)

Наступна стаття

Грози та град повертаються на Тернопільщину

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.