На Тернопільщині у підпільних цехах вилучили сурогатного алкоголю на 8 мільйонів гривень (Фото)

На Тернопільщині викрито і припинено діяльність 2 підпільних цехів, у яких впродовж 2019 року незаконно виготовляли алкогольні напої. Сурогат та обладнання конфіскували. Загальна сума вилучених товаро-матеріальних цінностей становить 8 млн 860 тис грн, з них підакцизних товарів – на суму 7 млн 860 тис грн.

Прокуратурою Тернопільської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, під час досудового розслідування котрого припинено діяльність 2 підпільних цехів, у яких впродовж 2019 року незаконно виготовляли алкогольні напої.

Під час обшуків у місцях розливу, зберігання та реалізації фальсифікату вилучено понад 12 тис л спирту, близько 12 тис л незаконно виготовлених алкогольних напоїв (з них 700 л з етикетками елітних іноземних брендів), обладнання для виготовлення алкоголю та понад 27 тис пачок тютюнових виробів без марок акцизного податку. Триває досудове розслідування, – повідомили у прокуратурі Тернопільської області.

Попередня стаття

Грози та град повертаються на Тернопільщину

Наступна стаття

У Тернополі неподалік “Дальнього пляжу” смертельна ДТП (Фото/Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.