На Монастирищині чоловік загинув під колесами мотоблоку (Фото/Відео)

У ніч з 18 на 19 червня під колесами мотоблоку загинув житель села Завадівка Монастириського району.
Слідчі встановили, 39-річний чоловік виїхав з дому о 21:30 годині. За допомогою чотириколісного мотоблоку з дерев’яним причепом хотів привезти сіно. Під час руху польовою дорогою на підйомі транспортний засіб перекинувся, притиснувши водія. За попередніми даними, тіло під сільгосптехнікою пролежало не одну годину. Знайшли чоловіка родичі, які після тривалої відсутності загиблого вирушили на його пошуки.
Загалом, з початку червня 2019 року на дорогах Тернопільщини правоохоронці зафіксували 114 ДТП, у 29 з яких – 38 людей постраждали  та 8 загинули.
Попередня стаття

На Борщівщині підприємець підробив документи та привласнив кошти

Наступна стаття

У Теребовлі всі фекалії з міста спускають в річку (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.