У Тернополі розшукують очевидців смертельної ДТП на Шептицького

Тернопільські правоохоронці розшукують очевидців дорожньо-транспортної пригоди, яка трапилася 16 червня о 10:15. На вулиці Шептицького маршрутний автобус збив пішохода. Під колесами бусу опинилася тернополянка, 1946 року народження. Від отриманих травм жінка померла на місці події.

За попередньою інформацією, потерпіла, переходила проїжджу частину дороги. Що сталося насправді і хто порушив правила, з’ясовує слідчо-оперативна група. Поліцейські звертаються до перехожих або водіїв, які в проміжок часу з 10:00 до 10:20 проїжджали повз місце, де трапилася автопригода, і можливо зафіксували аварію реєстратором, телефонувати на лінію “102” або за номером – +380 97 030 0050. Анонімність гарантується.

Попередня стаття

Виконавці фестивалю «Братина» отримали відзнаки від народного депутата Михайла Головка (Відео)

Наступна стаття

Житель Підволочищини на підвіконні замість вазонів вирощував коноплі

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.