До 5 років ув’язнення загрожує жителю Львівщини за “замінування” тернопільського автобуса

За “замінування” тернопільського рейсового автобуса перед судом постане 31-річний житель Червоноградського району, що на Львівщині. Чоловіка правоохоронці допитали та після отримання достатньої кількості доказів оголосили йому підозру. 

Нагадаємо, подія трапилася 15 травня.  На лінію “102” надійшла інформація від чергового автовокзалу про те, що їм телефонував невідомий і заявив про вибухівку в автобусі Червоноград-Тернопіль. На момент дзвінка даний транспортний засіб перетинав село Ігровиця Тернопільського району.
Транспорт зупинили і вибухотехніки перевірили його на наявність небезпечних предметів. Експерти нічого не виявили і автобус продовжив маршрут.
Правоохоронці оперативно встановили особу зловмисника. В автобусі на момент його дзвінка перебувала рідна сестра. Через неприязні відносини з родичкою чоловік і скоїв протиправне.
У справі триває досудове слідство. Відносно фігуранта вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.
Попередня стаття

На Тернопільщині прокуратура вимагає повернути громаді близько 50 га землі

Наступна стаття

У Тернопіль їде цирк “Олімп”. У вас є шанс виграти два безкоштовні квитки від “МедіаТОРа”

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.