Раніше судимий тернополянин виніс з новобудови майно, вартістю 10 тисяч гривень

Промишляти крадіжками з новобудов та дач 50-річний тернополянин не перестав навіть після того, як поліцейські взяли його на гарячому. Тернопільські правоохоронці розпочали щодо зловмисника ще одне кримінальне провадження.
Всередині травня від власників дач, що селі Курники, почали надходити звернення про крадіжки і пошкодження майна. Від дій невідомого зловмисника потерпіли десятеро осіб. Хтось скаржився, що пошкоджені вікна чи вхідні двері приміщень, з половини будинків зникло майно. Через декілька днів поліцейським вдалося вийти на слід зловмисника. Його взяли на гарячому, коли той виходив із одного з дачних будинків.
Днями до поліцейських надійшла заява від власника новобудови, що у Шляхтинцях про те, що з будинку викрадено електроінструменти та інше майно на суму майже 10 тисяч гривень. З’ясувалося, до злодійства причетний 50-річний тернополянин, який перебуває під слідство за крадіжки з дач. У зловмисника вилучено частину краденого майна.
Кримінальне провадження розпочато за частиною 3 статті 185 ККУ. Вирішується питання про обрання зловмисникові міри запобіжного заходу. Поліцейські клопотатимуть про взяття під варту, – повідомляють у Відділі комунікації поліції Тернопільської області.
Попередня стаття

На Сході України загинув військовослужбовець з Тернопільщини

Наступна стаття

На Тернопільщині відкривають насіннєвий завод (НАЖИВО)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.