В Настасівському насіннєвому комплексі відкрили нову лінію (Відео)

У селі Настасів в потужному насіннєвому заводі відкривають ще одну лінію дообробки насіння. Сім років тому, коли запускали насіннєвий комплекс, зізнаються керівники компанії Агропродсервіс навіть не задумувалися про монтаж др.угої.

“Сьогодні ми намагаємось забезпечити всіх наших клієнтів якісним насінням, а нова лінія тільки допоможе в цьому”, – засновник компанії «Агропродсервіс» каже Іван Чайківський.

Лінія дообробки зерна, запевняють представники заводу Кімбрія, має найсучасніше обладнання. Таке ж використовують передові європейські та американські холдинги.

“Компанія стає лідером, оскільки використовує найновіше обладнання”, – менеджер з розвитку компанії «Кімбрія» Андрій Дьяков.

Аби побачити, як працюють нові потужності, лінію запускають в роботу. Озима пшениця одразу потрапляє на конвеєр. Кожна насінинка відбирається за розміром, вагою та кольором.

Відсортоване насіння обробляється й потрапляє у величезні мішки. Тепер якісні зерна можна засівати на полях Агропродсервісу та інших компаній-замовників. Сходження та високі врожаї підтверджують аграрії.

Попередня стаття

Інновації в аграрному секторі представили на форумі Нове Зернятко (Відео)

Наступна стаття

У Тернополі перекриють центральні вулиці через випускний

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.