Гаївський міст перекрили – вантажівки поїхали через села: у Великих Бірках люди перекрили дорогу (Фото/Оновлюється)

У Великих Бірках, що поблизу Тернополя, місцеві жителі перекрили дорогу. Єдине бажання – припинити рух великогабаритного транспорту через їхнє селище. Водії фур кажуть, цим шляхом їх скерував навігатор.

Через ремонт Великогаївського мосту рух транспорту цією ділянкою траси обмежили – вантажівкам зась. Для водіїв великогабаритного транспорту розробили схему об’їзду. Проте не всі керманичі дотримуються тимчасово встановлених вимог: одні намагалися проїхати через аварійний міст, допоки не встановили металеві ворота-обмежувачі, інші ж водії, щоб не наїжджати зайві кілометри, ринули селами.

Жителям смт Великі Бірки увірвався терпець і вони вийшли на протест. Вирішили перекрити дорогу та не пропускати жодної фури. Адже, як каже пані Оксана, прилеглі до дороги домівки почали тріскатися, та й дорога не розрахована на такий вантаж. Стоять відповідні дорожні знаки, які інформують про обмеження ваги транспорту. Проте, водії ігнорують ці знаки і всерівно їдуть, – розповідає журналістам “МедіаТОРа” Оксана.

На місці події працюють патрульні. Ситуацію поки що не коментують. Інформація оновлюється. Детальніше – згодом.

Попередня стаття

«Хто вкладає в рекламу багато грошей, симпатії не викликає», – тернополяни про політичну агітацію

Наступна стаття

На заправці поблизу Тернополя чоловіки викрали з “Мерседеса” майже мільйон гривень (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.