Український альпініст Віталій Козубський підкорив Еверест із зображенням гербу Тернополя у руках (Фото/Відео)

Наприкінці травня цього року український альпініст Віталій Козубський підкорив найвищу гору у світі – г. Еверест (Гімалаї, на кордоні Китаю і Непалу). У рукав він тримав зображення гербу Тернополя.

«Хоч я і живу зараз у Києві, до сьомого класу я навчався у 20-ій школі м. Тернополя та вважаю Тернопіль своєю малою Батьківщиною і люблю це місто. Тому і взяв з собою символ Файного міста», – зазначає Віталій Козубський.

На згадку про те, що герб Тернополя був успішно піднятий на висоті 8 тисяч 848 метрів над рівнем моря, альпініст особисто прибуде до обласного центру та вручить символ місту, – повідомляють у Тернопільській міській раді.

Відео: Valentyn Sypavin

Попередня стаття

За минулі вихідні у водоймах Тернопільщини потонули дві людини

Наступна стаття

Гості фестивалю «Братина» танцювали під запальні пісні «Kozak System»

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.