Збаражем йдуть військові. У курсантів випускний (НАЖИВО)

З високо піднятою головою Збаражем йдуть курсанти. Сьогодні у них – випускний. На урочистості з нагоди випуску учнів ДНЗ “Тернопільський коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою” приїхали рідні та близькі з різних куточків Тернопільщини. На святі побували й журналісти Першого інтернет-телебачення Тернопільщини “МедіаТОР”. Подію транслюємо НАЖИВО.

Зазначимо, це вже другий випуск у цьому освітньому закладі, але на такому рівні проводиться вперше. Гості свята побачать показовий виступ розвідувально-диверсійної групи, вальс курсантів коледжу, дефіле військового оркестру. Емоції та враження, пережиті у цей важливий день, залишаться у пам’яті кожного назавжди.

Подивитися святковий парад випускників-курсантів Ви можете також на сторінці “МедіаТОРа” у Фейсбук.

 

Попередня стаття

В четвер Гаївський міст закриють на три години

Наступна стаття

На Борщівщині зниклого 8-річного хлопчика знайшли мертвим

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.