Тернопільські атлети привезли додому 18 медалей (Відео)

10 тернопільських спортсменів з інвалідністю повернулись із Всеукраїнських змагань з легкої атлетики. На пероні Тернопільського вокзалу їх зустрічали друзі. До привітань долучився й заступник міського голови Леонід Бицюра.

− Насправді, це не просто досягнення, це − приклад для людей, які теж на візках, − каже Леонід Бицюра.

Вперше участь у турнірі взяли чоловіки на інвалідних візках. Результат вражає

Ми привезли 18 медалей: 8 золотих, 6 срібних і 4 бронзових. Так багато нагород в нас ще не було, −розповідає  тренер команди Тернопільського регіонального центру  «Інваспорт» Іван Савук

До змагань Святослав Олійник готувався ретельно. Нині розуміє, що старання не даремні. З Кропивницького хлопець привіз три медалі

− Ця медаль за метання ядра, ця − за метання диска, ця за спис, − показує журналістам здобутки майстер спорту

Кілька років тому боксер отримав травму. Це посадило Святослава в інвалідний візок, та не зламало. Він щодня тренується і незважаючи ні на що живе повноцінним життям.

Перемоги попри фізичні вади – це гарт, каже заступник міського голови Леонід Бицюра.Тож радить кожному тернополянину не зупинятись у праці над собою.

Дуже приємно, що тернопільські спортсмени мають такі досягнення, а ще важливіше, що наші спортсмени показують приклад. Приклад роботи над собою, характеру, сили волі, заступник міського голови Леонід Бицюра

Після кількох днів відпочинку спортсмени знову беруться до роботи. Попереду – боротьба за кубок України.

 

Попередня стаття

«Правова держава – це щоденна праця», – Леонід Бицюра про Конституцію (Відео)

Наступна стаття

Тернопільські студенти-медики складуть американський тест

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.