Теребовлянці нарікають на брак робочих місць (Відео)

У пошуках заробітку. Теребовлянці нарікають на брак робочих місць. У місті діє лише два підприємства і декілька державних структур.

– Нелегко, роботи в Теребовлі взагалі немаЄ, хто як перебивається,  – жителька Теребовлі Мирослаава.

– Багато виїжджає за кордон, – житель Теребовлі Михайло.

Одна з найпотужніших в Україні, фабрика ялинкових прикрас, закрита давно. Тисяча працівників втратили роботу.

–  Місто Теребовля – класичний приклад безгосподарності влади. Фабрика ялинкових прикрас була візитною карточкою Теребовлі й Тернополя. Те що вона знищена – злочин. Нині вона у приватних руках, не працює, –  кандидат по 166-ому одномандатному виборчому окрузі від «Об’єднання «Самопоміч» Роман Василіцький.

Відновити фабрику не вдасться, підсумовує депутат. Та, щоб молодь не виїжджала закордон, потрібно вже сьогодні шукати інвесторів і будувати нові підприємства.

Попередня стаття

На Тернопільщині невідомі осквернили державну символіку

Наступна стаття

За продаж наркотиків тернопільських студентів судитимуть

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.