Створює робочі місця для краян, – директор Козівської школи Микола Максимів про Івана Чайківського

Іван Чайківський – член Аграрної партії України, засновник і директор корпорації «Агропродсервіс». Він робить вагомий вклад в економіку області та заявляє, що, ставши народним депутатом, продовжить представляти інтереси селянства.

Івана Чайківського підтримує директор Козівської загальноосвітньої школи № 2 Микола Максимів.

«Після закінчення навчання кожен з нас хотів би знайти роботу в Україні. Недалеко від дому. А ще краще – в рідному селі. Хочеться, щоб держава створила такі умови, коли запрацює по селах виробництво і молодь не втікатиме з країни. Я вірю Чайківському. Він має бути в парламенті. Він патріот. В нього люди працюють офіційно, він чесно сплачує податки», – каже директор Козівської загальноосвітньої школи № 2  Микола Максимів.

Попередня стаття

Свій економічний досвід спрямовує на Україну, – голова Козлівської об’єднаної громади Володимир Колісник про Івана Чайківського (Відео)

Наступна стаття

Суд зобов’язав ЦВК провести повторне жеребкування партій перед виборами

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.