Умисний підпал – поліціанти назвали одну з версій пожеж у Тернополі, в яких згоріли три авто (Фото)

У Тернополі за ніч від вогню постраждали кілька автомобілів. Пожежі трапилися на БАМі, з різницею у часі 30 хв. В обох випадках горіли сміттєві баки, поруч яких був припаркований транспорт. Правоохоронці не відкидають версії, що це був умисний підпал. 

Провадження відповідно до статті 296 Кримінального кодексу України – хуліганство, відкрили правоохоронці Тернопільського відділу поліції, щодо інциденту, який трапився в ніч з 4 на 5 липня. Близько третьої години ранку на лінію “102” надійшло повідомлення про те, що на вулицях Богдана Лепкого, 14 та на Київській,6 горять сміттєві баки. В результаті цього, полум’я пошкодило ще й три автомобілі. Два на Київській та одне на Лепкого. Транспортні засоби стояли занадто близько до смітників і полум’я зачепило їх. Одна з версій правоохоронців – умисний підпал сміття. Сума збитків встановлюється. Працівники поліції розшукують зловмисників та опрацьовують відео з камер спостереження.

Попередня стаття

На Бандери затори через ДТП: не розминулись дві автівки

Наступна стаття

У центрі Тернополя замість зрізаних дерев висаджують квіти (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.