Непрофесіонали в політиці – прірва для країни, – Микола Томенко (Відео)

Гість суспільно-політичної програми “Позиція” державний і громадський діяч, науковець, лідер Громадського руху «Рідна країна», представник партії “Громадянська позиція” Микола Томенко.

У студії “МедіаТОРа” говоримо про основні критерії формування партії і напрямки її роботи, професіоналізм та досвідченість політиків в уряді, звільнення з посад у минулому та кадрові призначення у майбутньому. Торкнулися також питання освіти і фізичного вихавання молоді, прийняття законів і способів запоруки для їх виконання.

 

 

 

Попередня стаття

У Бережанах на храмове свято освятили фігуру Івана Хрестителя (Відео)

Наступна стаття

Заробляти мають українці, а не на українцях, – Петро Ландяк про ефективність політиків (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.