Підтримує молодих спортсменів і бачить в них майбутнє, − гравець ФК «Агрон–Агропродсервіс–Ветеран» Віталій Коломієць про Івана Чайківського (Відео)

Іван Чайківський балотується в депутати Верховної Ради по виборчому округу № 165 у Тернополі, Бережанах, а також Бережанському і Тернопільському, Зборівському, Козівському, Підгаєцькому і Кременецькому районах.

Віддавна він підтримує розвиток спорту на Тернопільщині та докладає зусиль для перемог своїх команд. Компанія «Агропродсервіс», засновником якої є кандидат, разом з підприємством «Агрон» та Великогаївською територіальною громадою, є титульними спонсорами футбольного клубу «Агрон-Агропродсервіс», Великогаївська ОТГ.

Підтримку Івану Чайківському висловлює гравець ФК «Агрон–Агропродсервіс–Ветеран» Віталій Коломієць:

«Всі ми радіємо досягненням українських спортсменів у міжнародних змаганнях. Але не завжди знаємо яких зусиль вартує підготувати дитину до виступів. Іван Чайківський підтримує молодих спортсменів і бачить в них завтрашній день українського спорту. Він має бути в парламенті. Я підтримую Івана Чайківського».

Попередня стаття

Захистити майбутнє України закликають кандидати у депутати від Тернопільщини (Відео)

Наступна стаття

«Тарас Пастух – брав участь в боях. Найголовніше – його не змінила ні війна, ні депутатство», – Андрій Матківський

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.