«Тарас Пастух – брав участь в боях. Найголовніше – його не змінила ні війна, ні депутатство», – Андрій Матківський

21 липня – вибори до Верховної Ради України. Політичні партії визначилися з кандидатами.  У Тернополі від парламентської фракції «Об’єднання Самопоміч» по округу №163 (Тернопіль) змагатиметься український громадський діяч та політик, Народний депутат України 8-го скликання Тарас Пастух.

Тараса Пастуха як кандидата в народні депутати до Верховної Ради України підтримує майор, офіцер оперативного командування «Захід» Андрій Матківський.

– Тарас брав безпосередньо участь навіть у вогневих контактах. Найголовніше – він не змінився: якою людиною був у 2014-му, таким і залишився, навіть розумнішим став у 2019-му. Якби таких політиків з таким складом розуму було б більше, жилося б краще, – каже Андрій Матківський.

Зазначимо, Тарас Пастух працював головою Бучацької районної державної адміністрації у 2008-10 роках. З початком війни (2014–2015 рр) – військовослужбовець розвідувальної роти 128-ї гірсько-піхотної бригади Збройних сил України.

Попередня стаття

Підтримує молодих спортсменів і бачить в них майбутнє, − гравець ФК «Агрон–Агропродсервіс–Ветеран» Віталій Коломієць про Івана Чайківського (Відео)

Наступна стаття

Тернополянин, який у Сороцьку підрізав двох хлопців, помер у лікарні від побоїв

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.