У Підгородньому на зупинці збили жінку. Племінник розшукує свідків ДТП

Вчора, 9 липня, на зупинці громадського транспорту у селі Підгороднє близько 14,00 години скоєно наїзд на жінку, – повідомляє у Фейсбук Дмитро Цепенюк. За словами чоловіка, водій автівки не втік, проте у тому, що трапилося, звинуватив потерпілу. Керманич погодився завезти її в лікарню, але не довіз. Жінку у шоковому стані він залишив на вулиці Острозького.  Потерпіла самотужки дісталася до медичного закладу, де лікарі виявили у неї численні травми.

Дмитро Цепенюк спробував зв’язатися з водієм по номеру телефону, який той залишив тітці. Проте ніхто не відповідає. Тепер чоловік розшукує свідків аварії, аби встановити особу водія та притягнути до відповідальності за скоєне.

“Мою рідну тітку Світлану водійом автомобіля Mercedes Benz Sprinter 313 білого кольору з номерним знаком АО9787ВМ, якого попередньо звати Міша і він напевне підвозив товар до магазину на тій зупинці. Вона впала під буса і почала кричати, коли він зупинився то колесо було біля голови. Водій вийшов і почав її звинувачувати. Потім відвіз її додому, де вона переодягнулась бо була вся в крові через розбиття на тілі. Почекав її і мав відвезти в травмпункт першої міської лікарні, але не довіз і залишив її по вулиці Острозького. Вона будучи під шоком пішла на своїх двох до лікарні. 

Там діагностували численні забої, перелом щелепи, вибиття зубів, струс мозку та підозру на розрив м‘язів ключиці. 

Водій залишив їй номер телефону, але протягом дня не відповідав. На щастя поліція знайшла його та в нього свідчення подій діаметрально протилежні! Власник та працівники магазину як завжди нічого не бачили. На зупинці були молоді хлопці, котрі допомогли піднятись тітці, після того як водій відїхав вперед бусом.

Прохання всіх хто міг бути свідком скоєного, зв‘язатися зі мною чи з моїми рідними!!!

P.S. Будучи в нервовому та больовому шоці, моя тітка не зорієнтувалась та не викликала поліцію та швидку.”, – написав Дмитро Цепенюк. 

Попередня стаття

Тернополянин подав петицію, щоб вулиця у Тернополі не перетворилась на стоянку

Наступна стаття

Винуватець смертельної ДТП на Гусятинщині у суді вини не визнав і свідчити відмовився

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.