У Рівному пропав безвісти військовослужбовець з Кременеччини

Працівники Кременецького відділу поліції розшукують 34-річного Позігуна Віталія Сергійовича, жителя села Горинка. Чоловік пропав на автовокзалі у Рівному. 
Чоловік – військовослужбовець. Вранці 7 липня він виїхав на навчання в Рівненську область. Увечері того ж дня зателефонував дружині та повідомив, що знаходиться на автовокзалі у місті Рівне, опісля на зв’язок не виходив і місце його перебування  наразі невідоме.
Прикмети розшукуваного: середньої статури; зріст 185-190 см; волосся темне,  коротке, на тілі наявне татуювання. Був одягнений у спортивний костюм “Адідас” синього кольору, кепку синього кольору, кросівки фірми “Адідас” та мав з собою камуфляжний рюкзак.
Усіх, хто бачив краянина або володіє будь-якою інформацією про його можливе місцеперебування, поліцейські просять телефонувати за номером у Кременці  (03546) 2-22-45; 0673509300; або на лінію «102».
Попередня стаття

На Бучаччині водій іномарки збив 7-річного велосипедиста (Фото)

Наступна стаття

У будівництві «Вуличної академії» в парку Нацвідродження виявили порушення

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.