Влітку деякі райони Тернополя залишаться без гарячої води

Із початком планових замін електромереж, які почалися ще навесні, у деяких районах міста відключили гарячу воду. Обіцяли, що ремонт триватиме приблизно півтора місяця.

Проте, як повідомляє КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» ремонтні роботи розтягнуться в часі. Причина ‒ труднощі з доставкою дороговартісного обладнання.

Через затримку  гаряче водопостачання в будинках за адресами: вул. Б. Бойчуків, 3, 5, 7, 9,  11, 13, 15. вул. Київській, 14, 16, 18 та вул. 15 Квітня, 7, 9 відновиться 25 серпня 2019 року.

Адміністрація комунального підприємства перепрошує за тимчасові незручності.

Попередня стаття

У Бережанах під асфальтом виявили залишки житлового кварталу, зруйнованого під час війни (Фото)

Наступна стаття

Тернополянин подав петицію, щоб вулиця у Тернополі не перетворилась на стоянку

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.