До уряду мають увійти досвідчені політики, а не “гарна картинка”, – Микола Томенко (Відео)

На Тернопільщині з робочим візитом побував державний і громадський діяч, науковець, лідер Громадського руху «Рідна країна», представник партії “Громадянська позиція”Микола Томенко. Під час прес-конференції політик торкнувся найважливіших питань, які “гостро” постали у державі, розповів про теперішні дії, програму та майбутні кроки політичної партії , яку представляє на виборах до парламенту. 

 Політик переконаний, на виборах мають перемогти ті кандидати, які з першого дня будуть знати, що робити в уряді. Що стосується “нових” обличь, то Микола Томенко зазначає, при формуванні партії “Громадянська позиція” орієнтувалися на досвід, а не на “картинку”. Молоді люди мають бути, але не одразу в уряді. Спочатку вони мають здобути досвід у відповідних державних органах і структурах. 

Ми вирішили йти своїм шляхом. Він не простий, але не грати у цю забавку, щоб картинку робити “перша пятірка”, “перші десятка”. В нас картинка “164”. До складу партії ми підбирали тих людей, які вміють читать, писать, я маю на увазі Закон Конституції, які щось зробили в цьому житті і розуміють, що наступного дня у цьому парламенті робити.

Ми противники однопартійної системи. Я не знаю, як в молодих головах рояться думки однопартійної комуністичної системи. Якщо ваша новість полягає в тому, що ви створите однопартійну систему і мавп будете призначати міністрами і генеральними прокурорами, то ми не дамо цього зробити. Навіть, щоб ви генії були, бо це шлях в нікуди. Тому має бути демократична модель створення і так далі.”, – каже Микола Томенко. 

Попередня стаття

З 1 вересня учні початкової школи носитимуть світловідбиваючі жилети

Наступна стаття

Зняття поробів вартувало пенсіонерам з Кременеччини шість тисяч гривень

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.