«Тарас Пастух – політик національного масштабу та великий патріот Тернополя», – Олег Березюк

21 липня – вибори до Верховної Ради України. Політичні партії визначилися з кандидатами.  У Тернополі від парламентської фракції «Об’єднання Самопоміч» по округу №163 (Тернопіль) змагатиметься український громадський діяч та політик, Народний депутат України 8-го скликання Тарас Пастух.

Тараса Пастуха як кандидата в народні депутати до Верховної Ради України підтримує народний депутат Верховної Ради України від партії «Самопоміч»  Олег Березюк.

– Тарас товариш, перевірений часом. У політиці – наш хлопець, який має спільну з нами ідеологічну платформу, патріотичну, економічну. Це людина, яка розуміє, що таке релігійні та європейські цінності. Тарас з одного боку політик національного масштабу, який захищає країну, а з іншого – великий патріот Тернополя. Чому Тернополю не мати свого депутата у Верховній Раді, – каже Олег Березюк.

Зазначимо, Тарас Пастух працював головою Бучацької районної державної адміністрації у 2008-10 роках. З початком війни (2014–2015 рр) – військовослужбовець розвідувальної роти 128-ї гірсько-піхотної бригади Збройних сил України.

Попередня стаття

Він гарантує високі зарплати та соціальний захист, – директор СГ ТОВ «Вікторія» Степан Маціборка про Івана Чайківського (Відео)

Наступна стаття

Чоловіки у помаранчевих костюмах та гучний спів «Харе Крішна». Тернополяни дивувались кришнаїтам (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.