З 1 вересня учні початкової школи носитимуть світловідбиваючі жилети

З 1 вересня українські школярі 1-4 класів носитимуть спеціальні світловідбиваючі жилети в темну пору доби, щоб бути помітними для водіїв та інших учасників дорожнього руху.

Як повідомляє Урядовий портал, про нове правило розповів прем’єр-міністр Володимир Гройсман на зустрічі з приводу урядової ініціативи «Чужих дітей не буває».

Таке рішення ухвалили навесні, під час проведення всеукраїнської Координаційної наради з питань безпеки дорожнього руху, нагадав глава уряду. Він продемонстрував зразок спеціального одягу учасникам зустрічі.

«З 1 вересня всі учні 1-4 класів мають бути із спецжилетами, які дадуть можливість дитині бути помітною в темну пору доби. Треба створити систему захисту дітей. Питання безпеки на дорогах тут має надважливе значення», – сказав Гройсман.

За його словами, жилети будуть індивідуальними і безкоштовними.

Попередня стаття

Мультфільм про бідних українських землевласників (Відео)

Наступна стаття

До уряду мають увійти досвідчені політики, а не “гарна картинка”, – Микола Томенко (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.