Житель Тернополя вбив знайомого, бо не хотів віддавати борг (Відео)

У Тернополі чоловік вбив знайомого, бо не захотів віддавати 800 гривень боргу. Злочин трапився 10 липня у приватному будинку на вулиці Подільській.

За словами Андріани Слободян, слідчої управління ГУНП в Тернопільські області, потерпілий, якому було 48 років, тимчасово мешкав у будинку разом із підозрюваним. У день вбивства чоловіки зустрілися ще з двома товаришами та випивали в будинку на Подільській.

Потерпілий нагадав своєму знайомому про борг у 800 гривень. Коли між ними виникла суперечка, підозрюваний схопив ніж і почав наносити сусідові по будинку удари в груди.

Один з гостей почув шум із сусідньої кімнати. Побачивши, що сталося, вибіг на вулицю і викликав швидку, позичивши телефон у перехожого. Тим часом підозрюваний втік.

Працівники «швидкої» засвідчили, що чоловік помер. Зловмисника, який переховувався біля залізничного вокзалу, затримали.

Що сталося і чому, він не каже, але відомо, що підозрюваний тривалий час перебуває на обліку в психоневрологічному диспансері.

Зараз у поліції вирішують питання про оголошення йому підозри та обрання міри запобіжного заходу. Чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання відповідно до статті 208 КПК.

 

Попередня стаття

Зняття поробів вартувало пенсіонерам з Кременеччини шість тисяч гривень

Наступна стаття

Змінити місце голосування на позачергових парламентських виборах можна до 15 липня

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.