У дитячому садочку Тернополя зафіксували спалах гострої кишкової інфекції

Станом на 14.00.год 12 липня у вихованців одного з дошкільних навчальних закладів Тернополя зафіксували випадки гострої кишкової інфекції, – повідомляє ДУ «Тернопільський ОЛЦ МОЗ України».  Проведено розслідування.
Під час епідрозслідування з’ясовано, що розлади стану здоров’я дітей різних груп розпочалися приблизно з 15.50 год. 11.07.2019 року. Фахівцями ДУ «Тернопільський ОЛЦ МОЗ України» підозрюються в якості факторів, що викликали захворювання, окремі харчові продукти. Для підтвердження та з’ясування ймовірних факторів та встановлення етіологічної причини проведено відбір харчових проб на бактеріологічне та вірусологічне дослідження. Запропонований комплекс протиепідемічних заходів

Попередня стаття

Якщо коаліцію створюватимуть на космо-політичній основі, ми підем в опозицію, – Микола Томенко про роботу в уряді (Відео)

Наступна стаття

Суд Італії виніс вирок нацгвардійцю, родом з Тернопільщини

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.