Якщо коаліцію створюватимуть на космо-політичній основі, ми підем в опозицію, – Микола Томенко про роботу в уряді (Відео)

На Тернопільщині з робочим візитом побував державний і громадський діяч, науковець, лідер Громадського руху «Рідна країна», представник партії “Громадянська позиція” Микола Томенко. Під час прес-конференції політик торкнувся найважливіших питань, які “гостро” постали у державі, розповів про теперішні дії, програму та майбутні кроки політичної партії , яку представляє на виборах до парламенту.

“Надзвичайно важливо нам, як досвідченим людям, вирішити питання парламентсько-президентської моделі- це називається український уряд. Давайте чесно скажимо, якщо зараз парламент не прийматиме законів — ніякої трагедії немає. Нам головне зробити, щоб вони виконувалися, і бюджет наповнювався, і в тюрми саджали за злочини. Законом цього ви не зробите.

Мене питають в тебе багато друзів там у Смєшка, ви буде спільно у коаліції. Я кажу, мені треба спочатку подивитися програму, я ж не розумію, що вони роблять. Треба зрозуміти, якби оці концептуальні речі, яка більшість створюється — для нас важливо, щоб це була українська більшість. Уряд як створюється. Якщо ми побачимо, що вона створюється на якійсь космо-політичній основі — ми будемо в жорсткій опозиції. Якщо ми побачимо, що ми можемо допомогти, застерегти, то ми — в коаліції в уряді.”, – зазначив Микола Томенко. 

Попередня стаття

Раніше судимий тернополянин пограбував 13-річного хлопця

Наступна стаття

У дитячому садочку Тернополя зафіксували спалах гострої кишкової інфекції

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.