До Тернополя завітав мандрівник, який здійснює пішу подорож з Литви до Грузії

До Тернополя завітав громадянин Литовської Республіки (грузинського походження) Ніко Аміргулашвілі. Чоловік здійснює проект «Building Bride: Vilnius-Tbilisi» та має намір пройти пішки більше 2000 км за маршрутом Литва – Польща – Україна – Грузія. 

Головною метою подорожі, – розповідає Ніко Аміргулашвілі, – є налагодження та побудова дружніх відносин з громадянами інших країн, зокрема, таких, як: Литва, Польща, Україна та Грузія.  До слова, свою подорож Ніко розпочав 9 червня у Вільнюсі та планує завершити її у Тбілісі 25 серпня. На сьогодні половина заплановано маршруту уже пройдена.

 

Попередня стаття

Він шанує українську культуру, − заслужений артист України Василь Хлистун про Івана Чайківського (Відео)

Наступна стаття

У Тернополі вул Польова перекрита через ремонт дороги (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.