Сформував команди, які долають вершини, – гравці ФК «Агрон-Агропродсервіс» про Івана Чайківського

Великогаївська громада має ким пишатись. На чемпіонатах Тернопільщини та всієї України її представляють молоді гравці й ветерани футбольного клубу «Агрон-Агропродсервіс», Великогаївська ОТГ. До футбольної школи починають залучати також дітей – кращі з них стануть гравцями команди «Агрон».

Проте, футбольні успіхи краян неабияк залежать від зовнішньої підтримки. Компанія «Агропродсервіс», засновником якої є Іван Чайківський, разом з підприємством «Агрон» та Великогаївською територіальною громадою, є титульними спонсорами клубу «Агрон- Агропродсервіс». Отож, таку підтримку місцеві спортсмени одержують.

Гравці клубу «Агрон» неодноразово ставали призерами Чемпіонату Тернопільської області та готуються до нових перемог, активно тренуючись. Такій можливості завдячують спонсору – Івану Чайківському, який свого часу зробив внесок у будівництво спортивного комплексу в с. Великі Гаї. Він вкладає енергію та ресурси в розвиток команд, тим самим розвиваючи спорт Тернопільщини.

Іван Чайківський балотується в депутати Верховної Ради по виборчому округу № 165 у місті Бережани і частині Тернополя, Бережанському, Зборівському, Козівському, Підгаєцькому, Тернопільському і Кременецькому районах.

Кандидата в депутати підтримують гравці ФК «Агрон-Агропродсервіс», Великогаївська ОТГ:

«Ми, як футболісти клубів «Агрон», Великогаївська ОТГ та «Агрон-Агропродсервіс-Ветеран», добре знаємо, що таке команда. Це люди, які вміють підставити плече і ніколи не підставлять ногу. Це люди, які цінують те, що ти робиш та вірять у результат. Це колектив, де кожен розуміє свій вклад у загальну перемогу. Іван Чайківський сформував команду, яка долає вершини. Як у бізнесі, так і в спорті. Бажає здолати ще одну вершину – політичну».

Футболісти впевнені в перемозі Івана Чайківського на виборах депутатів до Верховної Ради України.

Попередня стаття

“Спільна молита – потужна сила”, – Тарас Пастух про Зарваницьку прощу (Відео)

Наступна стаття

«Тарас Пастух – досвідчений законотворець. Він буде добрим представником тернополян у парламенті», – Єгор Соболєв

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.