В одному з нічних клубів Тернополя невідомі побили чоловіка, потерпілий у лікарні (Відео)

У нічному клубі Тернополя побилися відвідувачі. 14 липня близько п’ятої години ранку двоє чоловіків нанесли кілька ударів руками в ділянку голови та тулуба одному з відпочиваючих.  Молодика з закритою черепно-мозковою травмою, множинними забоями спини, плеча, передпліччя та обличчя за медичною допомогою звернувся до лікарні.

Подію внесли в ЄРДР відповідно до статті 125 частина 1 ККУ – умисне легке тілесне ушкодження. Камера відеоспостереження зафіксувала момент бійки. Правоохоронці звертаються до краян, якщо ви впізнали даних осіб або знаєте їхнє місце перебування, телефонувати за номерами у Тернополі (0352) 27-11-70; 098 72 111 80; або на лінію “102”.

Попередня стаття

У мене тяжкохворий син, а я не маю за що його лікувати, – працівникам Кременецької лікарні не виплачують зарплат (Відео)

Наступна стаття

“Спільна молита – потужна сила”, – Тарас Пастух про Зарваницьку прощу (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.